ADMİN WEBMASTER
Mesaj Sayısı : 58 Points : 122 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/02/10 Yaş : 31 Kütahya Lakap : SHERİFF
| Konu: Video'Lu Anlatım Hack nasıl Açılır,Kullanım## Warrocku Hackle Açamayanlar ÇÖZÜM# Cuma Şub. 19, 2010 11:19 am | |
| Video'da Sorun yaşayan Arkadaşlar için Yazılı Anlatım Arkadaşlar öncelikle Selamun aleyküm Forumda Çok hack Paylaştım çıkar çıkmaz koyuyorum Fakat herkesin Aynı sorunu var HACK 'İ Güzel kullanıyorsunuz FAKAT Açamıyorsunuz. Umarım bu anlatımımda Hacki Açmasını sizlere biraz da olsa Açıklayabilirim. Hack açma & Dll inject ? & Hack Exeye Yedirme nasıl olur hack nasıl açılır?
Öncelikle Hack imizi Açıyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Program açık kalıyor Biz warrock u masaüstünden Seçip açıyoruz.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Her zamanki Gibi OK Tıklıyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Her zamanki gibi Yine Ok Tıklıyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ok lara Tıklamalarımız Bitince Şekilde Görüldüğü Gibi Programımız İNJECT SUCCES Diyor.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] inject Succes Dedikten Sonra Warrock AçılıcakTır ekranın Köşesinde HACK SHİELD Çıkıcak arkadaşlar Şekildeki Gibi.. Biz Hack shieldi Görünce Hemen Programımızı Resimdeki Onlymaniac i Çalştırıyoruz. Bekliyoruz Oyun açılıyor[Hack shield Tam açıldığında açın aksi takdirde çalşmaz]...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ve oyun açıldı işte.. Hackimiz de Açılmış Bulunmakta Bu görüntüyü aldığınızda Yön tuşları ile Menüde gezebilir kendinize göre ayarlayabilirsiniz.. İnsert ile Menü gözükür insert ile görünmez olur Anlatabildiysem ne mutlu bana gece gece öyle böyle demedim uğraştım paylaştım herşey Sensizolmuyor.gen.tr için Kolay gelsin herkese | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Video'Lu Anlatım Hack nasıl Açılır,Kullanım## Warrocku Hackle Açamayanlar ÇÖZÜM# C.tesi Şub. 20, 2010 3:04 pm | |
| |
|
ADMİN WEBMASTER
Mesaj Sayısı : 58 Points : 122 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/02/10 Yaş : 31 Kütahya Lakap : SHERİFF
| Konu: Geri: Video'Lu Anlatım Hack nasıl Açılır,Kullanım## Warrocku Hackle Açamayanlar ÇÖZÜM# Salı Şub. 23, 2010 8:26 pm | |
| İŞİNİZE YARIORSA NE MUTLU | |
|