----ForuMooN----
ForuMooN Forumları | ForuMooN Video | ForuMooN Mail | ForuMooN Oyun | ForuMooN Chat & IRC | ForuMooN Haber | ForuMooN Koxp | ForuMooN Knight Online | ForuMooN.hareketforum.com
----ForuMooN----
ForuMooN Forumları | ForuMooN Video | ForuMooN Mail | ForuMooN Oyun | ForuMooN Chat & IRC | ForuMooN Haber | ForuMooN Koxp | ForuMooN Knight Online | ForuMooN.hareketforum.com
----ForuMooN----
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

----ForuMooN----

ForuMooN Forumları | ForuMooN Video | ForuMooN Mail | ForuMooN Oyun | ForuMooN Chat & IRC | ForuMooN Haber | ForuMooN Koxp

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Saat

En iyi yollayıcılar
ie_satirer_43 (261)
Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Vote_lcapEritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Voting_barEritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Vote_rcap 
ihgs43 (123)
Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Vote_lcapEritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Voting_barEritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Vote_rcap 
OnuRAP43 (99)
ADMİN (58)
fth43 (57)
oguz_han (51)
1hoOky (35)
Civ@nmert (34)
ANTİREİS (31)
tuzlu_greyfurt (5)
Son haberler

En son konular
» ForuMooN (Asas Pk Bot) Oto Cure Oto Lup Oto Stealt ve Duble Defans
Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Icon_minitimePerş. Ocak 30, 2014 3:28 pm tarafından mrcazip2

» HERKEZİN BİR İLKİ VARDIR BUDA BİZİM SİTEMİZ İÇİN OLSUN
Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Icon_minitimeCuma Mart 16, 2012 11:17 pm tarafından ADMİN

» oto minörrrrrrr
Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Icon_minitimeÇarş. Ocak 18, 2012 4:29 am tarafından qwerty92

» arkadaslar bana oto minör programı linki atarmsnz
Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Icon_minitimeÇarş. Ocak 18, 2012 4:28 am tarafından qwerty92

» adminle...
Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Icon_minitimeÇarş. Tem. 07, 2010 7:20 pm tarafından ADMİN

» Euro Truck Simulator Türkçe Yama -
Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Icon_minitimePerş. Tem. 01, 2010 10:51 am tarafından oguz_han

» ePSXe PlayStation 2 to PC Emulator 1.7.0
Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Icon_minitimePerş. Tem. 01, 2010 10:49 am tarafından oguz_han

» Dota AllStars 6.67c
Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Icon_minitimePerş. Tem. 01, 2010 10:46 am tarafından oguz_han

»  Crashday Türkçe Yama 1.0
Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Icon_minitimePerş. Tem. 01, 2010 10:44 am tarafından oguz_han

Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Istatistikler
Toplam 120 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: mormekse1

Kullanıcılarımız toplam 882 mesaj attılar bunda 524 konu
PRoBot v.1.813.01 |Update|[25.02.2010 18:19]
Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 6:51 pm tarafından ADMİN

|||Yeni Gelen Yenilikler|||

[size=18]TpT var denildiği için 6 saat denedim sorun yok...

Oyun tamamen açılmadan koxpu açmayınız...

Eğer TpT Alıyorsanız Aşşağıdakileri yapın...

Birde Loot yanında iken toplıyacak...
Niye kutu açmıyor demeyin Mob Yakınsa kutu açacak...

TpT olursanız...
Ko içindeki;
log.klg
Scheduler.ini
2 dosyayı silin....
Bilgisayarınızı kapatıp açın....

Yorum: 7
Radyo
Gazete
Online Sayaç

Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu.

2 posters
YazarMesaj
OnuRAP43
Administrator
Administrator
OnuRAP43

Erkek Mesaj Sayısı : 99
Rep Puanı Rep Puanı : 1
Nerden kütahya

Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Empty
MesajKonu: Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu.   Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 4:48 pm

Not:

Eritme fiyatları düştüğü için:

* İtemlere yüzde basıp, güzel fiyattan satmaya yarayabilir bu yöntem. Eritme satmak çok karlı değil artık. Ama zaman ayırırım stok yapar sürümden kazanırım derseniz, siz bilirsiniz.

* Yeni açılan server olursa eritmeleri satıp kâr etme şeklinde de işe yarayabilir.
[Konu da anlatılan da budur.]

Şimdilik sadece yazıyorum.
Müsait bir zamanda ss li hale getirebilirim.

Öncelikle ilk benim aklıma geldi sanıyordum ama zaman zaman benden başka yapanlarla da karşılaşıyorum.

Demekki bilinen bir yöntemmiş.

Öncelikle ya yeni bir üyelik alıyoruz ya da asıl charımızın yanına yan char açıyoruz.

Bilindiği gibi seyisteki Dükkana depoladığımız malları asıl charımızdan da görebiliyor ve alabiliyoruz. Yani yan chardan oraya koyduğumuz şeylere asıl charımızdan ulaşabiliyoruz.

Neyse..

Yeni charımızı açtık.
Pars kavmi olduğum için ona göre anlatacağım. Uzun mızrak alıyoruz. En fazla damageyi verdiği için. Keseceğimiz canavarı rahat kesebilmek için.

Açtığımız bu charla dışarı çıkıyoruz hemen.
Goblin keserek 5-6 level olduğumuzda skilci NPC ye gidip Kombo ve Koşma sikili öğreniyoruz. Gerisine hiç gerek yok.

Bu arada level atladıkça Sürekli olarak GÜÇ e veriyoruz statların hepsini. Bundaki amaç hem canavarı rahat kesmek hem de KS yapan olursa canavarı kaptırmamak.

5-6 leveliz sürekli güce vermişiz ve kombomuz açık. Hızlı koşma 1. seviyede yeterlidir.

Duruma göre bir levelde 5 statın hepsini Ustalıka verebilirsiniz. Ben hep öyle yapıyorum.

Devam edelim. 6 levelken ilk karşılaştığımız Ağaç Şebeğini kesiyoruz. Büyük ihtimal onu kesince 8 level oluyoruz. Yine komboya veriyoruz. Statları güce dayıyoruz. 1 veya 2 kere daha kestikten sonra 10 level oluyoruz.

Sürekli güce ve komboya veriyoruz elimizdekileri.

6 levelden-15 levele kadar(15 dahil değil) sürekli olarak Maymun Şebeği kesiyoruz. Başka hiçbirşey kesmeden.

Belli bir süre sonra nerede çıktıklarını çıkma sıklıklarını az çok öğreniyorsunuz ve iş kolaylaşıyor.

6-dan 14ün sonuna kadar. Çok sayıda Maymun Cüzdanı, Eritme altın, kömür ve diğerleri düşüyor.

Bu işlemleri yaparken level 10 un en iyi itemlerini de kendimize set yapıyoruz. Yani en iyi botu. En iyi üstlüğü en iyi Mızrağı alıyoruz level 10 un.

Ve sonuç:

Level 15 olduğumuzda kaleye dönüyoruz. Üzerimizdeki Maymun Cüzdanlarından gelen Gümüş paraları ve Eritmeleri Seyisteki Dükkana bırakıyoruz. Level 10 setimizi de bırakıyoruz. Biraz mana ve çok az da can bırakıyoruz. Gerçi mana ve can bırakılmasa da olur.

Devam edelim.

ESC basıp chardan çıkıyoruz tekrar giriş yapıp bu charı siliyoruz.
Asıl charımızla tekrar girip seyisin Dükkanından Eritmelerimizi ve Gümüşlerimizi alıyoruz. İster satarız isteriz kullanırız.

Bunu canınız sıkıldığı birgün yapabilirsiniz. Ya da çok lag vardır bununla uğraşırsınız kasmak yerine.

15 olduktan sonra üstümüzü seyise boşaltıp charı silip yeni bir tane daha açıp devam.

Ben ardarda 4 charla yaptım 15-20m lik Eritme ve Gümüş para düşürdüm.

ÖZET:

1) Asıl charın yanına bir yan char açıyoruz.Damagesi kuvvetli olsun diye mızrak alıyoruz.
2) Hemen dışarı çıkıp 6 level oluyoruz. 6 levele kadar sürekli GÜÇ e 1 level de ise USTALIK a veriyoruz.
3) 6 lvl olunca skilciye gidip kombo ve koşma öğreniyoruz. Koşma 1 seviye yeter. Her level atlayışta komboyu upluyoruz.
4)Her level atlayışta GÜÇ e veriyoruz.
5) Level 6dan itibaren 14 ün sonuna kadar sürekli Ağaç Şebeği kesiyoruz. Arada başka şey kesmeyin.
6) Level 15 olunca Şebeklerden düşürdüğümüz herşeyi(Maymun cüzdanları ve Bolca eritme) elimizdeki 10 level en iyi setle beraber seyisin Dükkanına bırakıyoruz.
7) ESC ile çıkıp tekrar girerek bu boş charı siliyor ve yeni 1 lvl char açıp aynı şekilde devam ediyoruz.
Cool İstediğimiz zaman ana charla girip Dükkandan malzemeleri alabiliriz.

Bunu acele eritme lazım olduğunda veya Gümüş lazım olunca yapabiliriz.

Birde exp. event zamanında yapmayın Denedim hemen level atladığı için çok Şebek kesemeden 15 level olunuyor ve pek birşey birikmiyor

Şu da var yan charı ana chardan farklı bir Kavimde açarsanız Seyisin DÜKKAN ı yine ortak kullanılıyor. Ben yılanların veya ejderlerin haritasında daha iyi yaparım bunu diyorsanız öyle yaparsınız. Ya da yılansındır, pars haritası uygundur orada yaparsın.
ie_satirer_43
Administrator
Administrator
ie_satirer_43

Erkek Mesaj Sayısı : 261
Rep Puanı Rep Puanı : 3

Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Empty
MesajKonu: Geri: Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu.   Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu. Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 2:39 pm

eline emeğine sağlık ....

Eritme ve Gümüş Para Kasmanın Çok Kolay Bir Yolu.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Brontok Virüsünü Temizleme Yolu İşinize Yarayabilir
» Silkroad Online da Gerçekten Para Kazanmak, Ekonomik yönden güçlü çar yapılandırması