----ForuMooN----
ForuMooN Forumları | ForuMooN Video | ForuMooN Mail | ForuMooN Oyun | ForuMooN Chat & IRC | ForuMooN Haber | ForuMooN Koxp | ForuMooN Knight Online | ForuMooN.hareketforum.com
----ForuMooN----
ForuMooN Forumları | ForuMooN Video | ForuMooN Mail | ForuMooN Oyun | ForuMooN Chat & IRC | ForuMooN Haber | ForuMooN Koxp | ForuMooN Knight Online | ForuMooN.hareketforum.com
----ForuMooN----
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

----ForuMooN----

ForuMooN Forumları | ForuMooN Video | ForuMooN Mail | ForuMooN Oyun | ForuMooN Chat & IRC | ForuMooN Haber | ForuMooN Koxp

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Saat

En iyi yollayıcılar
ie_satirer_43 (261)
Silkroad Arap Irkı Tanıtım Vote_lcapSilkroad Arap Irkı Tanıtım Voting_barSilkroad Arap Irkı Tanıtım Vote_rcap 
ihgs43 (123)
Silkroad Arap Irkı Tanıtım Vote_lcapSilkroad Arap Irkı Tanıtım Voting_barSilkroad Arap Irkı Tanıtım Vote_rcap 
OnuRAP43 (99)
ADMİN (58)
fth43 (57)
oguz_han (51)
1hoOky (35)
Civ@nmert (34)
ANTİREİS (31)
tuzlu_greyfurt (5)
Son haberler

En son konular
» ForuMooN (Asas Pk Bot) Oto Cure Oto Lup Oto Stealt ve Duble Defans
Silkroad Arap Irkı Tanıtım Icon_minitimePerş. Ocak 30, 2014 3:28 pm tarafından mrcazip2

» HERKEZİN BİR İLKİ VARDIR BUDA BİZİM SİTEMİZ İÇİN OLSUN
Silkroad Arap Irkı Tanıtım Icon_minitimeCuma Mart 16, 2012 11:17 pm tarafından ADMİN

» oto minörrrrrrr
Silkroad Arap Irkı Tanıtım Icon_minitimeÇarş. Ocak 18, 2012 4:29 am tarafından qwerty92

» arkadaslar bana oto minör programı linki atarmsnz
Silkroad Arap Irkı Tanıtım Icon_minitimeÇarş. Ocak 18, 2012 4:28 am tarafından qwerty92

» adminle...
Silkroad Arap Irkı Tanıtım Icon_minitimeÇarş. Tem. 07, 2010 7:20 pm tarafından ADMİN

» Euro Truck Simulator Türkçe Yama -
Silkroad Arap Irkı Tanıtım Icon_minitimePerş. Tem. 01, 2010 10:51 am tarafından oguz_han

» ePSXe PlayStation 2 to PC Emulator 1.7.0
Silkroad Arap Irkı Tanıtım Icon_minitimePerş. Tem. 01, 2010 10:49 am tarafından oguz_han

» Dota AllStars 6.67c
Silkroad Arap Irkı Tanıtım Icon_minitimePerş. Tem. 01, 2010 10:46 am tarafından oguz_han

»  Crashday Türkçe Yama 1.0
Silkroad Arap Irkı Tanıtım Icon_minitimePerş. Tem. 01, 2010 10:44 am tarafından oguz_han

Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Istatistikler
Toplam 120 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: mormekse1

Kullanıcılarımız toplam 882 mesaj attılar bunda 524 konu
PRoBot v.1.813.01 |Update|[25.02.2010 18:19]
Silkroad Arap Irkı Tanıtım Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 6:51 pm tarafından ADMİN

|||Yeni Gelen Yenilikler|||

[size=18]TpT var denildiği için 6 saat denedim sorun yok...

Oyun tamamen açılmadan koxpu açmayınız...

Eğer TpT Alıyorsanız Aşşağıdakileri yapın...

Birde Loot yanında iken toplıyacak...
Niye kutu açmıyor demeyin Mob Yakınsa kutu açacak...

TpT olursanız...
Ko içindeki;
log.klg
Scheduler.ini
2 dosyayı silin....
Bilgisayarınızı kapatıp açın....

Yorum: 7
Radyo
Gazete
Online Sayaç

Silkroad Arap Irkı Tanıtım

YazarMesaj
OnuRAP43
Administrator
Administrator
OnuRAP43

Erkek Mesaj Sayısı : 99
Rep Puanı Rep Puanı : 1
Nerden kütahya

Silkroad Arap Irkı Tanıtım Empty
MesajKonu: Silkroad Arap Irkı Tanıtım   Silkroad Arap Irkı Tanıtım Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 4:26 pm

İslami karakterler çin karakterlerinde olduğu gibi büyü kullanabilecekler , yani elementler yada kendi doğal büyüleri . İslam karakterlerin silahları ; balta , kılıç , katar ve özel elementler olarak dört gruba ayrılacak.

Silkroad Arap Irkı Şehirleri

Arap ırkının gelmesiyle beraber iki yeni şehirde gelecek , bunların adları Tahran ve Babel zidan kulesi olacak .

Tahran Şehiri : Dağlarla çevrili bir plato üzerine kurulmuş kent. İlk bakışta size sıradan gibi gelebilir ama bu şehir banditlerin gizli saklanma yeridir.

Babel Zindan Kulesi : Muazzam bir kule eski insanlara nispet olsun diye Tanrı tarafından yaptırılmıştır.Tanrının insanlara verdiği cezadan dolayı Tapınak yıkılmıştır . İnsanlar aslında bu kuleyi terketmek zorunda ama onlar kuleyi tekrardan inşa etmeye çalışıyorlar.

Arap Irkıyla Gelecek Flame Mountain Bölgesindeki Canavarlar

Dragonfly Ghost
Seopwooin (Yanan Bir Zombi)
Butterfly Ghost
Yeomwooin (Yanan Bir Zombi)
Flame Monkey
Pokwooin (Gun Powder'a benziyor.)
Seopwon (Bir başka yanan maymun .)
Yuha saohjeong (Water Demon gibi olacak.)
Yomangnachal (Yanan Nachal)
Volcanic Mujigi (Yanan Mujigi)
Nachalseonnyeo (Hatun canavar)
Goeanhwasanma (Red flame ghost)
Cheonbong jeopalgye (Domuz hayaleti)
Horyeokdaeoh
Monkey Ghost
Hwayeomchung lions
Monkey Ghost Junior (Küçük maymun hayaleti)
0 shares cheolseon
Daeryeokwoomawang

Silkroad Arap Irkı'yla Diğer Gelecekler

Hayalet Maymun Scrooll'u
Water Demon Scroll'u
Hayalet Domuz Scrooll'u
Mysterious Warp Monk Kaman (Ne olduğunu bilmiyorum sormayın çeviremedimde)
Crimson kutsu
Öfke kutusu
Hongyeom kutusu
Zafer kutusu

Dagger Guard (Islam/Defansı)
Bu scrooll kalelere İslam'în hançer muhafızlarını toplamak için kullanılır , kritik noktaları savunur devriye gezmez. (Maximum allocation: En Büyük = 30; En Küçük = 15)
Chakram Guard (Islam/Defansı)
Bu scrool sadece İsmal'ın korumaları olduğu chakrams silahlarını toplamak için kullanabilir , kritik noktaları savunur devreyi gezmez. (Maximum allocation: En Büyük = 30; En Küçük = 15)
Dagger Guard (Islam/Devriye)
Bu scrooll kalelere İslam'în hançer muhafızlarını toplamak için kullanılır , kritik noktaları savunur devriye gezer. (Maximum allocation: En Büyük = 30; En Küçük = 15)
Chakram Guard (Islam/Devriye)
Bu scrool sadece İsmal'ın korumaları olduğu chakrams silahlarını toplamak için kullanabilir , kritik noktaları savunur devreyi gezer. (Maximum allocation: En Büyük = 30; En Küçük= 15)

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Silkroad Online da Gerçekten Para Kazanmak, Ekonomik yönden güçlü çar yapılandırması