Selam beyler bayanlar biliyorsunuz bir çok yerde templateler bulunmakta ama PARALI bu sorunu en iyi rapidshare çözüyor( template i alan bizle paylaşır o kadar )
Şimdi bu bölümün alt bölümü olan TM den de anlaşıldığı gibi en iyi template leri üreten web sitesi monster template tir ve orada çok sayıda ve bir çok dalda templateler bulunmaktadir. ( ama paralıdır )
: EEe o zaman işin ucunda sevdiğimiz templateleri almak için para vereceksek almayiz olur biter diyeceksiniz işte burada olaya ben el - parmak -ayak atiyorum
Şimdi sorunumuz şundan ibaret internette gezen bir çok upload edilmilş template var aslında ama bu templateler farklı farklı sitelerde yayınlandığı için sürekli bir sürü siteye üye olmak insanın canını sıkıyor.
: Ya kardeşim çözüm ne diyeceksiniz.......işte başlıyorum
Yapmanız gerekenler
1.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sitesine girin buradan katagori bölümüne tıklayın... mesela entertaintment templates
2. olarak template ( item numaranınızı bulun ) mesela 7. sayfadaki 3897 numaralı template.( 2000 küfür template arasinda mutlaka istediğiniz template vardır . yapmanız gereken sadece item numarasını bulmak.
3.Simdi işin can alıcı noktası
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] a girin...
Alternatif link :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]filesbot.com
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]rapidshare-search-engine.com
search.rapid-links.net
rsfind.com
c3k.net
4.siteye girdikten sonra template monster yazın karşınıza 2000 tane TM çıkacaktır ( ohaaa ) istediğiniz item numarası yani ( az önceki 3897 olarak aratın simdi. : template monster 3897 olarak